Keukens

Een keuken uitzoeken kost vaak veel tijd, omdat er een grote keuze mogelijk is in stijlen en materialen.  De ideale keuken is voor iedereen weer verschillend: De eisen die een gezin aan een keuken stelt zijn heel anders dan de eisen van een amateurkok. Een mooie keuken zit niet alleen in de gebruikte onderdelen maar ook in een perfecte afwerking. Wij zijn volledig thuis in alle aspecten van het plaatsen en afwerken van keukens, zodat u zeker weet dat het resultaat aansluit op uw wensen en u er jarenlang plezier geeft.

Om verrassingen te voorkomen is het verstandig om al contact met ons op te nemen voordat u een keuken aanschaft. We kunnen u dan adviseren over alle mogelijkheden, ook over de technische aspecten zoals elektra, het leidingwerk en het inmeten.

Omdat we voor een scherpe prijs werken, kunt u tegen een aantrekkelijk tarief een complete keuken laten plaatsen inclusief vloer- en wandtegels. Desgewenst verwijderen we ook uw oude keuken en voeren deze af. We hebben een nette werkwijze waardoor de overlast beperkt blijft en  leveren de keuken volledig gebruiksklaar op zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Ook voor renovatie of reparatie van uw bestaande keuken kunt u gerust contact opnemen met ons, met een kleine opknapbeurt kan uw oude keuken weer als nieuw ogen.

Reacties zijn gesloten.